Op zondag 15 december planten Woodstoxx, Decospan en Avanco samen met klanten, leveranciers, collega’s en familie een eigen bos. In het kader van De Warmste Week van Studio Brussel schenken we per boom die we planten €5 aan Zibi’s Boomhut, een initiatief van AZ Groeninge.

Het hoofddoel? De volle 8.000 boompjes planten om zo’n groot mogelijk bedrag te kunnen schenken aan Zibi’s Boomhut.


Concept

Ook wij dragen graag ons steentje bij, zowel voor de natuur als de medemens. Dus waarom beide niet combineren? De €5 die we voor elk boompje vragen, gaat integraal naar het AZ Groeningefonds en Zibi’s Boomhut. Help je mee ons de verhoopte 8.000 boompjes te planten?

Met de opbrengst van de plantactie steunen we de opbouw van Zibi’s Boomhut, een initiatief van AZ Groeninge.

Zibi’s Boomhut is een therapieruimte buiten, die door pediaters en kinderpsychologen zal gebruikt worden om kinderen op hun eigen niveau te begeleiden bij hun ziekte of die van een (groot)ouder, broer of zus. Ook voor andere therapieën zullen de kinderen er terecht kunnen.


Zibi’s Boomhut

Het ziekenhuis kan voor kinderen een bijzonder vreemde en enge plek lijken. Wie als kind door omstandigheden veel tijd heeft moeten doorbrengen in een ziekenhuis, kan daarvan meespreken. En hoewel er tegenwoordig al wel meer wordt gedaan om kinderen op hun gemak te stellen in een ziekenhuisomgeving, wil AZ Groeninge nog een stapje verder gaan.

Zo werd het idee van Zibi’s Boomhut geboren: een knusse plek net buiten het ziekenhuis, waar kinderen terecht kunnen voor begeleiding, therapie of ontspanning. Een hutje waar ze op hun niveau en in een kindvriendelijke omgeving info krijgen over alles waar ze in het ziekenhuis mee geconfronteerd worden of waar ze daar juist even van kunnen ontsnappen.


Take Care Tree

Wil je een boompje kopen? Fantastisch! Koop bij één van onze werknemers of via deze website “Take Care Tree”-kaartjes aan. Deze kan je op de dag zelf inruilen voor jouw boompjes.

“Een boompje kost €5. Iedereen kan zoveel boompjes kopen als hij wenst.”


Het Evenement

Van 14u tot 23u is iedereen welkom om boompjes te planten. Maar daar stopt het niet! Er wordt daarnaast heel wat animatie voorzien voor (piep)jong en (stok)oud. Dat alles in een supergezellig Winter Wonderland-kader.

Warmte, gezelligheid en lekkere spijs en drank te over!

Waar kan je je concreet aan verwachten?

Denk aan circustechnieken, vogelhuisjes maken, speleobox en verhaaltent voor de (aller)kleinsten. Boogschieten, nagelen, reuzespelen en dergelijke worden voor de grown ups!


Sfeerbeeld

Nieuwsgierig? Snuif hier alvast de sfeer op van de vorige editie. “Woodstoxx plant een bos” is een jaarlijkse traditie geworden, alleen slaan we dit jaar de handen in elkaar met Decospan en Avanco en steken we het hele gebeuren in een spectaculair Kerstjasje.

Het mag ook eens wat meer zijn, niet?

WOODSTOXX PLANT EEN BOS (2)

Neem contact op

Woodstoxx
Hogeweg 245
8930 Menen
056 51 79 60
Decospan
Lageweg 33
8930 Menen
056 52 88 00
Avanco
Brumierstraat 6
8511 Aalbeke
0474 68 67 13

Koop hier jouw boompje(s)

Een boompje kost €5


Copyright Trees for Zibi’s Treehouse – Alle rechten voorbehouden